Warta

  • SARS-CoV-2 Real-time RT-PCR Detection Kit

    SARS-CoV-2 Real-time RT-PCR Detection Kit

    This kit is intended for in vitro qualitative detection of ORF1ab and N genes from the 2019-nCoV in pharyngeal swab or bronchoalveolar lavage specimens collected from Coronavirus disease 2019 (COVID-19) suspected cases, suspected clusters of cases, or other individuals who need 2019- nCoV infecti...
    Maca deui
  • Declaration of counterfeiting our company’s brand

    Declaration of counterfeiting our company’s brand

    Maca deui
  • TESTSEALABS  is   ready   for  the fight  across the country  against  the new  Coronavirus (COVID-19)

    TESTSEALABS is ready for the fight across the country against the new Coronavirus (COVID-19)

    In late June 2020, due to the emergence of a new epidemic in Beijing, the prevention and control of new coronavirus in China suddenly became tense. The leaders of the central government and Beijing have reviewed the situation and formulated a meticulous anti-epidemic and...
    Maca deui
  • Market statement for covid-19 from testsealabs

    Market statement for covid-19 from testsealabs

    Marketing statement for covid-19 test To whom it may concern: We, Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. (Address: Building 6 north, No. 8-2 Keji Road, Yuhang District, 311121 Hangzhou, Zhejiang Province, People’s Republic Of China) We hereby declare that any act of selling the covid-19 t...
    Maca deui
  • Perjuangan ngalawan SARS-COV-2 babarengan

    Perjuangan ngalawan SARS-COV-2 babarengan

    Perjuangan ngalawan SARS-COV-2 babarengan Awal-awal taun 2020, hiji jelema anu henteu diundang ngarobih kamakmuran Taun Anyar pikeun nyekel headline di jagat ieu - SARS-COV-2. Sars-cov-2 sareng coronavirus sanés ngabagi rute transmisi anu sami, utamana ngalangkungan saluran napas sareng kontak. Umum ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang kumaha carana kit test gancang dianggo rapid

    Naha anjeun terang kumaha carana kit test gancang dianggo rapid

    Imunologi mangrupikeun subjek anu kompleks anu ngandung seueur kanyaho profésional. Tulisan ieu tujuanna pikeun ngenalkeun anjeun ka produk kami nganggo basa anu paling intelektip. Dina widang deteksi gancang, pamakean bumi biasana nganggo metode emas koloid. Nanopartikel emas gampang dikombinasikeun sareng antibodi ...
    Maca deui
  • Rekomendasi uji HIV anu inovatif tujuanna pikeun dilegakeun sinyalna perawatan

    Organisasi Kaséhatan World (WHO) ngaluarkeun rekomendasi anyar pikeun ngabantosan nagara ngahontal 8,1 juta jalma anu hirup kalayan HIV anu henteu acan didiagnosis, sareng anu ayeuna teu tiasa nampi perlakuan nyalametkeun. "Beungitkeun wabah HIV parantos robih parah dina dasawarsa anu katukang, ...
    Maca deui

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami