Pabrik Pabrik

Produk urang ditarima saé ku seueur pangguna di luar negeri sareng luar negeri.

Produk urang ditarima saé ku seueur pangguna di luar negeri sareng luar negeri. Salaku tambahan, urang ngadamel hubungan bisnis anu saé sareng seueur paguron rumah tangga sareng perusahaan produksi diagnostik in vitro, bahkan sareng Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Amérika Latin sareng nagara sanés.

Testsea ngagaduhan tim penelitian sareng pamekaran anu dipingpin

Testsea ngagaduhan tim penelitian sareng pamekaran anu dipimpin ku dokter sareng Masters kalayan tenaga kerja profésional sareng fasilitas-alat anu saé. Kapasitas produksi antigen rekombinan tos ngahontal 18g / sasih.

Integrasi, Kualitas, Tanggungjawab

Udagan Testsea ngeunaan konsép "integritas, kualitas, tanggung jawab" sareng taat kana kualitas, tujuan pikeun ngaladénan masarakat sareng terus ngembangkeun bahan diagnostik kualitas luhur énggal.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami