• Influenza A&B Test Cassette

    Influenza A&B Test Cassette

    Testsealabs® Influenza A&B Rapid Test Cassette is a rapid chromatographic immunoassay for the qualitative detection of influenza A and B antigens in nasal swab specimens. It is intended to aid in the rapid differential diagnosis of influenza A and B viral infections.
  • COVID-19 IgG/IgM Antibody Test(Colloidal Gold)

    COVID-19 IgG/IgM Antibody Test(Colloidal Gold)

    Testsealabs®COVID-19 IgG/IgM Antibody Test Cassette is a lateral flow chromatographic immunoassay for the qualitative detection of IgG and IgM antibodies to COVID-19 in human whole blood, serum or plasma specimen.
  • COVID-19 ANTIGEN TEST CASSETTE(SWAB)

    COVID-19 ANTIGEN TEST CASSETTE(SWAB)

    Testsealabs®COVID-19 Antigen Test Cassette is a rapid chromatographic immunoassay for the qualitative detection of COVID-19 antigen in nasal swab specimen to aid in the diagnosis of COVID-19 viral infection.
  • COVID-19 ANTIGEN TEST CASSETTE(SWAB)

    COVID-19 ANTIGEN TEST CASSETTE(SWAB)

    Testsealabs®COVID-19 Antigen Test Cassette is a rapid chromatographic immunoassay for the qualitative detection of COVID-19 antigen in nasal swab specimen to aid in the diagnosis of COVID-19 viral infection.
  • COVID-19 Antigen Test Cassette (Nasal Swab Specimen)

    COVID-19 Antigen Test Cassette (Nasal Swab Specimen)

    The COVID-19 Antigen Test Cassette is a rapid chromatographic immunoassay for the qualitative detection of COVID-19 antigen in nasal swab specimen to aid in the diagnosis of COVID-19 viral infection.

Ngeunaan wabah Coronavirus anyar di Cina dina taun 2019,

perusahaan kami parantos hasil dimekarkeun

kartu deteksi gancang pikeun ngadeteksi virus.

  • e97d865e


TENTANG KAMI

Biotéhnologi Hangzhou Testsea co. , LTD. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional, anu aya di Hangzhou. Testsea ngagaduhan seueur panaliti sareng pagawé anu lulus ti Universitas Zhejiang sareng luar negeri. Testsea khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan baku pikeun diagnosis médis sareng uji kasalametan dahareun. kami parantos ngalarapkeun 28 jinis patén anu nyertakeun diagnosis médis, uji gancang kaamanan dahareun, immunoassay énzimatik sareng persiapan énzim anyar.

Kanggo naroskeun ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina jero 24 jam.
Diajar deui

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami