Ngeunaan wabah Coronavirus anyar di Cina dina taun 2019,

perusahaan kami parantos hasil dimekarkeun

kartu deteksi gancang pikeun ngadeteksi virus.

  • e97d865e


TENTANG KAMI

Biotéhnologi Hangzhou Testsea co. , LTD. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional, anu aya di Hangzhou. Testsea ngagaduhan seueur panaliti sareng pagawé anu lulus ti Universitas Zhejiang sareng luar negeri. Testsea khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan baku pikeun diagnosis médis sareng uji kasalametan dahareun. kami parantos ngalarapkeun 28 jinis patén anu nyertakeun diagnosis médis, uji gancang kaamanan dahareun, immunoassay énzimatik sareng persiapan énzim anyar.

Kanggo naroskeun ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina jero 24 jam.
Diajar deui