20220620174646
7`Z`(N23WRK2H)AF@56WM)D
bannersca
banner02
banner2
banner1
12
Protecting lives with our diagnostic and preventative solutions

Pabrikan Kaséhatan Global

Ngajagi kahirupan nganggo solusi diagnostik sareng pencegahan kami

Kahirupan anu séhat, tanpa panyakit, mangrupikeun kahayang anu parantos lami dicekel di masarakat.Dipandu ku prinsip dasar pikeun ngahargaan kahirupan sareng kaséhatan pikeun sadaya jalma, Testsea parantos dikhususkeun pikeun panalungtikan, pamekaran sareng perbaikan kualitas industri diagnosis médis.Ngaliwatan pamekaran téknologi diagnostik, Testsea parantos hasil komersialisasi produk anu kualitasna luar biasa pikeun merangan virus korona sareng panyakit sanés anu nyababkeun ancaman kaséhatan anu serius di sakumna dunya.
Diajar More +
Our Technologies

Téknologi urang

Platform téknologi anu paling maju- platform deteksi imunologis, platform deteksi biologi molekular, platform inspeksi lambar inti protéin - Gampang dianggo, henteu aya alat anu diperyogikeun pikeun ngolah sampel atanapi maca hasilna - Sajumlah ageung aplikasi, kalebet deteksi panyakit tepa, ubar panyalahgunaan. ...jsb
Diajar More +
Testsealabs COVID-19 Antigen Test

Testsealabs Uji Antigén COVID-19

Saprak ahir taun 2019, dunya parantos ngalawan pandémik COVID-19 global anu teu kantos kantos disababkeun ku SARS-CoV-2.Testsea hasil ngembangkeun tes antigen covid-19 pikeun nyepetkeun kadali covid-19.Testsealabs tés antigén covid-19
Diajar More +

- Kit tés anu disatujuan sacara internasional (disatujuan tanda CE 1434, didaptarkeun di Uni Éropa: Daptar umum tés antigen gancang COVID-19, sareng parantos disatujuan ku Administrasi Barang Therapeutics Australia ... jsb)
- Uji gancang pikeun massa (tés mangrupikeun salah sahiji cara anu pangbasajanna, panggancangna sareng biaya-éféktif pikeun nguji diri anjeun pikeun COVID-19. Éta ogé disarankeun ku pamaréntah sareng otoritas salaku cara pikeun nguji populasi massal.)
- Tetep aman sareng tetep COVID di teluk (Tes kami mangrupikeun solusi anu hadé pikeun titik perawatan sareng nguji diri di bumi, Tés ogé tiasa ngadeteksi sababaraha varian COVID-19 sapertos Alpha, Beta, Gamma, Kappa, Mu, Delta, sareng Omicron.)
);">
Pikeun inquires ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours.
Diajar More +

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami