logo

hot-sale product

Ngeunaan wabah Coronavirus anyar di Cina dina taun 2019,

perusahaan kami parantos hasil dimekarkeun

kartu deteksi gancang pikeun ngadeteksi virus.

news center

Coronavirus disease (COVID-19): Similarit...

cdc4dd302020-12-08
Nalika COVID-19 wabah terus mekar, babandingan parantos ditarik ka influenza. Duanana nyababkeun panyakit pernapasan, tapi aya béda anu penting antara dua virus sareng kumaha panyebaranana. Ieu ngagaduhan implikasi anu penting pikeun tindakan kaséhatan masarakat anu tiasa dilaksanakeun pikeun ngahargaan ...

Market statement for covid-19 from testse...

COVID-192020-05-25
Pernyataan pamasaran pikeun uji kovid-19 Anu tiasa dimangfaatkeun: Kami, Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. (Alamat: Gedong 6 kalér, No. 8-2 Keji Road, Distrik Yuhang, 311121 Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Républik Rahayat Cina) Kami ngadéklarasikeun yén aya kalakuan ngajual kob-19 t ...

About Testsea

Serving society , Healthy World.

Biotéhnologi Hangzhou Testsea co. , LTD. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional, anu aya di Hangzhou. Testsea ngagaduhan seueur panaliti sareng pagawé anu lulus ti Universitas Zhejiang sareng luar negeri. Testsea khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan baku pikeun diagnosis médis sareng uji kasalametan dahareun. kami parantos ngalarapkeun 28 jinis patén anu nyertakeun diagnosis médis, uji gancang kaamanan dahareun, immunoassay énzimatik sareng persiapan énzim anyar.

Learn more >
For inquires about our products or price list,please leave to us and we will be in touch within 24hours.
Diajar deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami