logo

produk hot-sale

Ngeunaan wabah Coronavirus anyar di Cina dina 2019,

parusahaan urang geus hasil dimekarkeun

kartu deteksi gancang pikeun ngadeteksi virus.

puseur warta

Panyakit Coronavirus (COVID-19): Sarupa...

cdc4dd302020-12-08
Nalika wabah COVID-19 terus mekar, ngabandingkeun parantos ditarik ka influenza. Duanana nyababkeun panyakit engapan, tapi aya béda anu penting antara dua virus sareng kumaha aranjeunna nyebarkeun. Ieu gaduh implikasi penting pikeun ukuran kaséhatan masarakat anu tiasa dilaksanakeun pikeun ngaréspon ...

Pernyataan pasar pikeun covid-19 tina tés ...

COVID-19-425-05-2020
Pernyataan pamasaran pikeun uji covid-19 Ka saha waé: Kami, Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. Cina) Kami ku ieu nyatakeun yén tindakan naon waé anu ngajual covid-19 t ...

Ngeunaan Testsea

Ngalayanan masarakat, Dunya Sehat.

Hangzhou Testsea biotéhnologi co. , LTD. nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional, ayana di Hangzhou. Testsea ngagaduhan seueur panaliti sareng padamel anu lulusan universitas zhejiang sareng luar negeri. Testsea khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan baku pikeun diagnosis médis sareng uji kaamanan pangan. kami geus dilarapkeun pikeun 28 rupa patén-patén nu ngawengku diagnosis médis, kaamanan pangan nguji gancang, immunoassay énzimatik dahareun jeung persiapan énzim anyar.

Diajar deui >
Pikeun inquires ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours.
Diajar deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami