Tentang Kami

wilujeng sumping

Diadegkeun dina 2015 kalayan ngudag "ngalayanan masarakat, dunya kaséhatan" fokus dina R&D, produksi, pamekaran, penjualan sareng jasa produk diagnostik In Vitro sareng produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Nyiptakeun sareng ngawasaan téknologi inovatif inti pikeun bahan baku sareng ngandelkeun investasi R&D kontinyu sareng perenah anu lumrah, testsea parantos ngawangun platform deteksi imunologis, platform deteksi biologi molekular, platform inspeksi lambar inti protéin, sareng bahan baku biologis.

Dumasar kana platform téknologi di luhur, Testsea parantos ngembangkeun garis produk pikeun idéntifikasi gancang panyakit virus korona, panyakit kardiovaskular, radang, tumor, panyakit tepa, penyalahgunaan narkoba, kakandungan, jsb. Produk kami seueur dianggo dina diagnosis gancang sareng efektif. ngawaskeun pangobatan panyakit kritis sareng parah, deteksi ubar kasehatan ibu sareng murangkalih, uji alkohol, sareng widang sareng penjualan sanésna parantos nutupan langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Hangzhou Testsea Biotéhnologi Co., Ltd.

Perusahaan téknologi biomedis anu museurkeun kana produk diagnostik in vitro médis.

Cooperative <br> PartnerKoperasi
Mitra

welcome1 welcome2

Completed Production R&D SystemRéngsé Produksi R & D System

Pausahaan ayeuna gaduh set lengkep R&D, alat produksi sareng purifikasi
bengkel pikeun alat diagnostik in vitro I réagen I bahan baku pikeun POCT, biokimia, kekebalan sareng diagnosis molekular

Annual Production CapacityKapasitas Produksi Taunan

  • welcome welcome
    3000jutaan
    Kit diagnostik
  • welcome welcome
    56000m2
    Basis produksi réagen IVD
  • welcome welcome
    5000m2
    Platform ékspérimén umum
  • welcome welcome
    889
    Pagawé
  • welcome welcome
    50 %
    Gelar sarjana atanapi saluhureuna
  • welcome welcome
    38
    Patén-patén

sajarah

historycompany
  • 2015Diadegkeun

    Dina 2015, hangzhou testsea biotéhnologi co., Ltd diadegkeun ku pangadeg parusahaan jeung tim ahli ti Cina Akademi Élmu sarta Universitas Zhejiang.

  • 2019Ekspedisi ka pasar internasional

    Taun 2019, nyetél tim penjualan perdagangan asing pikeun ngembangkeun pasar luar negeri

    A Aksi badag

    Sanggeus sababaraha taun ngembangkeun teknis, ngajalankeun rupa-rupa produk kalapa, kayaning clenbuterol test kit, test deteksi muriang Swin.

  • 2020Pamimpin dina ngalengkepan panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan deteksi Sars-Cov-2

    Kalayan wabah wabah virus korona di ahir taun 2019, perusahaan sareng akademisi Akademi Élmu Cina urang gancang ngembangkeun sareng ngaluncurkeun Uji COVID-19,sarta kéngingkeun sertifikasi penjualan gratis sareng persetujuan seueur nagara, nyepetkeun Kontrol COVID-19. .

  • 2021Persetujuan pendaptaran uji antigen Covid-19 ti seueur nagara

    Produk uji antigen TESTSEALABS COVID-19 nampi sertifikasi CE EU, Daptar PEI&BfArm Jérman, Australia TGA, UK MHRA, Thailand FDA, jsb

    Pindah ka pabrik Anyar-56000㎡

    Dina raraga nyugemakeun ngaronjatna pangabutuh kapasitas produksi parusahaan, pabrik anyar kalawan 56000㎡ ieu réngsé, lajeng kapasitas produksi taunan geus ngaronjat ratusan kali.

  • 2022Ngahontal penjualan kumulatif langkung ti 1 milyar

    Tim gawé babarengan efisien, ngahontal munggaran 1 miliar nilai jualan.

ngahargaan

Kalawan kapasitas gawé babarengan tim kuat sarta usaha relentless, Testsea geus meunang leuwih ti 50 patén-patén otorisasi, 30+ didaptarkeun di luar negeri.

patén-patén

honor_Patents

Sertifikasi Kualitas

  • Georgia Registration
    Pendaptaran Géorgia
  • Australia TGA Cetificate
    Australia TGA Sértipikat
  • CE 1011 Certificate
    Sertipikat CE 1011
  • CE 1434 Certificate
    Sertipikat CE 1434
  • ISO13485 Certificate
    Sertipikat ISO 13485
  • United Kingdom MHRA
    Britania Raya MHRA
  • Philippine FDA Certificate
    Sertipikat FDA Filipina
  • Russia Certificate
    Sertipikat Rusia
  • Thailand FDA Certificate
    Sertipikat FDA Thailand
  • Ukraine Medcert
    Ukraina Medcert
  • Spain AEMPS
    Spanyol AEMPS
  • ISO9001 Certificate
    Sertipikat ISO9001
  • Czech Registration
    Pendaptaran Czech
  • ISO13485 Certificate
    Sertipikat ISO 13485

paméran

exhbitionimage

Misi & Nilai Inti

Misi

Kalayan visi "Ngalayanan Masarakat, Dunya Sehat", kami komitmen pikeun nyumbang kana kaséhatan manusa ku nyayogikeun produk diagnostik anu berkualitas sareng ngamajukeun diagnosis panyakit anu akurat pikeun sakumna manusa.

"Integritas, kualitas sareng tanggung jawab" mangrupikeun falsafah anu urang laksanakeun, sareng Testsea narékahan pikeun ngembangkeun janten perusahaan anu inovatif, paduli anu ngahormatan masarakat sareng lingkungan, ngajantenkeun karyawanna reueus sareng nampi kapercayaan jangka panjang pasanganna.

Gancang, gancang, sénsitip sareng akurat, Testsea Biologicals di dieu pikeun ngabantosan anjeun dina tés diagnostik anjeun.

NILAI Inti

Inovasi pikeun Téhnologi Anyar

Testsea nantang ngembangkeun téknologi anyar kalayan usaha inovatif pikeun ngawujudkeun sagala kemungkinan.Kami terus-terusan nalungtik sareng ngembangkeun produk anu langkung efektif, kalayan pamikiran anu gratis sareng kreatif, sareng budaya organisasi anu gancang sareng fleksibel pikeun nampung aranjeunna.

Pikirkeun Kahiji Manusa

Produk inovatif ti Testsea dimimitian ku perjuangan pikeun ngajantenkeun kahirupan masarakat langkung séhat sareng langkung beunghar.Jalma-jalma di seueur nagara prihatin ngeunaan produk naon anu paling aranjeunna peryogikeun sareng komitmen kana pamekaran produk anu bakal nguntungkeun kahirupan maranéhanana.

Tanggung jawab ka Masarakat

Testsea ngagaduhan tanggung jawab sosial pikeun ngadamel produk kualitas luhur anu ngamungkinkeun jalma sareng sato hirup séhat ngaliwatan diagnosis awal.Urang bakal terus bakti diri ngaliwatan usaha kontinyu pikeun méré mulang stabil ka investor.

lokasi

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami