Tentang Kami

Profil Perusahaan

Biotéhnologi Hangzhou Testsea co., LTD.mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional, anu aya di Hangzhou. Testsea ngagaduhan seueur panaliti sareng pagawé anu lulus ti Universitas Zhejiang sareng luar negeri. Testsea khusus dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan bahan baku pikeun diagnosis médis sareng uji kasalametan dahareun. kami parantos ngalarapkeun 28 jinis patén anu nyertakeun diagnosis médis, uji gancang kaamanan dahareun, immunoassay énzimatik sareng persiapan énzim anyar. Testsea nyayogikeun solusi bahan baku anu sampurna pikeun lembaga panaliti ilmiah, perusahaan, lembaga panaliti sareng lembaga sanésna di global. Testsea total daérah bisnis langkung ti 2,000 meter pasagi, kalebet 400 meter persagi bengkel purifikasi tingkat 100.000 tingkat GMP, perusahaan kami ketat milu nganggo sistem operasi manajemén kualitas ISO13485 sareng ISO9001 kalayan panalungtikan, produksi, kontrol kualitas, keuangan, penjualan domestik sareng internasional penjualan jsb. Produk kami ditarima sacara saé ku seueur pangguna di domestik sareng luar negeri. Salaku tambahan, urang ngadamel hubungan bisnis anu saé sareng seueur paguron rumah tangga sareng perusahaan produksi diagnostik in vitro, bahkan sareng Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Amérika Latin sareng nagara sanés.
Testsea ngagaduhan tim panaliti sareng pamekaran anu dipimpin ku dokter sareng master sareng tenaga kerja profésional sareng fasilitas anu saé. Kapasitas produksi antigen rekombinan tos ngahontal 18g / sasih.
Udagan Testsea ngeunaan konsép "integritas, kualitas, tanggung jawab" sareng taat kana kualitas, tujuan pikeun ngaladénan masarakat sareng terus ngembangkeun bahan diagnostik kualitas luhur énggal.

1

tentang Kami

Tes diagnosa gancang pikeun kasuburan, panyakit tepa, ubar penyalahgunaan sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan.
 Tes diagnostik gancang (RDT) mangrupikeun jinis diagnostik point-of-care, hartosna panyebut ieu dimaksudkeun pikeun nyayogikeun hasil diagnosa sacara gampang sareng langsung ka pasién bari masih aya di fasilitas kaséhatan, situs saringan, atanapi panyayogian perawatan anu sanés. Nampa diagnosis dina titik perawatan ngirangan kabutuhan pikeun sababaraha kunjungan pikeun nampi hasil diagnostik, ku kituna ningkatkeun spésipitas diagnosis sareng pangarepan penderita bakal nampi perawatan, ngirangan gumantungna kana perlakuan presumptive, sareng ngirangan résiko yén pasien bakal parantos sakit sateuacanna diagnosis anu leres dilakukeun. Tés anu gancang teuing dianggo dina sababaraha setélan perawatan-titik-ti imah ka klinik perawatan primér atanapi kamar darurat - sareng seueur kéngingkeun alat-alat laboratorium atanapi latihan médis.

Émbaran Paméran

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

about us

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

about us1

Sértip Kehormat

Sértip Kehormat

Proses Produk

1.Mersiapkeun

1.Mersiapkeun

1.Mersiapkeun

2.Cover

1.Mersiapkeun

Mémbran 3.Cross

1.Mersiapkeun

4.Cut jajan

1.Mersiapkeun

5.Assembly

1.Mersiapkeun

6.Bungkus kantong

1.Mersiapkeun

7.Pilih kantung

1.Mersiapkeun

8.Pack kotak

1.Mersiapkeun

9.Enasi

Émbaran Paméran (6)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami