Taros Kami

Taros Kami

(HANGZHOU TESTSEA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.)

Tambahkeun:No.13-2 Guanshan Jalan, Kacamatan Yuhang, Hangzhou, Cina

 

Telepon:400-083-7817 86-18106599129 / 8657188600161
Fax:8657188600160
Whatsapp:8613777885335

Surélék:sales@testsealabs.com

 

Waktos:Senén-Jumaah: 9am ka 6pm Saptu, Minggu: Ditutup 

distributor Jerman:www.testsealabs.de

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami