Taros Kami

Taros Kami

(HANGZHOU TESTSEA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.)

Tambihkeun: Tingkat 3, Ngajajah 6, No. 8-2 Jalan Keji, Kacamatan Yuhang, hangzhou, Cina 

Tel: 86-18106599129 / 8657188600161
Faks: 8657188600160
Whatsapp: 8613777885335

Waktos: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten, dinten Minggu: Ditutup 

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami