Tim Tembongkeun

Tim R&D

Panaliti kami tanggung jawab pikeun pangembangan produk sareng téknologi anyar kalebet perbaikan produk.

Proyék R&D diwangun ku diagnosis Imunologis, diagnosis biologis, diagnosis molekular, diagnosis in vitro sanés. Aranjeunna nyobian ningkatkeun kualitas, sensitipitas sareng spésifisitas produk sareng nyugemakeun kabutuhan palanggan.

  • Immunology Diagnostic

    Diagnostik Imunologi

  • biochemical diagnostic

    diagnostik biokimiawi

  • Molecular diagnostic

    Diagnostik molekular

  • new product development

    ngembangkeun produk anyar

Tim Produksi

Pausahaan boga wewengkon bisnis leuwih ti 56.000 méter pasagi, kaasup hiji GMP 100.000 bengkel purifikasi kelas 8.000 méter pasagi, sadayana operasi luyu ketat jeung sistem manajemen kualitas ISO13485 na ISO9001.

Mode produksi garis assembly pinuh otomatis, kalawan inspeksi real-time tina sababaraha prosés, ensures kualitas produk stabil sarta salajengna ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung efisiensi.

  • 00Nyiapkeun Solusi
  • 02nyemprot
  • 04Konjugasi
  • 06Motong & L amination
  • 08Ngumpulkeun
  • 010gudang
  • 00Nyiapkeun Solusi
    Solution Preparing
  • 02nyemprot
    spraying
  • 04Konjugasi
    Conjugation
  • 06Motong & L amination
    Cutting & L amination
  • 08Ngumpulkeun
    Assembling
  • 010gudang
    warehousing

Penjualan luar negeri

  • 2000+
    konsumén
  • 100+
    nagara
  • 50+
    nagara didaptarkeun
globalsale

bungkusan & transportasi

package
transportationpplane

Naha milih kami

  • Testsea geus salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran kalayan sistem kadali kualitas ketat
  • Testsea geus réngsé Produksi R&D System jeung Chinese Academy of Sciences jeung Zhejiang University
  • sertipikat CE & TGA & ISO 9001 & ISO13485
  • Testsea boga portopolio produk suksés: 8 runtuyan produk kalawan 1000+ variétas
  • Pabrik suplai langsung Produsén profésional
  • 2000+ klien global
  • OEM, ODM sareng Custom-ized sayogi
  • Gancang sareng profésional saatos jasa penjualan

jasa kami

production_service