Sértip Kehormat

KELEBIHAN KAMI

kauntungan (1)

kauntungan (1)

kauntungan (1)

Hangzhou Testsea Biotechnology Co, Ltd, gaduh pangalaman langkung ti 5 taun dina industri diagnosis gancang. Kami ngagaduhan tim pendaptaran Profesional & Tim inovatif R&D tim & Sertifikasi perusahaan perusahaan High-tech (CE & ISO13485) , sareng OEM / ODM jasa sayogi.

Ngeunaan wabah Coronavirus anyar di Cina dina taun 2019, perusahaan kami parantos hasil sareng kartu deteksi anu gancang pikeun ngémutan virus, kalebet dina Uji Antibodi SARS-CoV2 (COVID-19) IgG / IgM (Colloidal Gold) & SARS-CoV2 (COVID- 19) Uji Antigen Gold Emas Colloidal).

Tujuanana tes Coronavirus nyaéta pikeun mempermudah diagnosis awal, pangobatan awal ... sareng ningkatkeun tingkat kasuksésan perawatan.

The statement

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami