Siji Langkah SARS-CoV2 (COVID-19) Tes IgG / IgM

Keterangan Singkat:

Virus Corona kalebu virus RNA sing ditutupi sing disebar ing antarane manungsa, mamalia, lan manuk uga nyebabake penyakit pernapasan, enteric, hepatic lan neurologik. Spesies virus corona dikenal kanggo nyebabake penyakit manungsa. Papat virus-229E. OC43. NL63 lan HKu1- asring nandhang gejala kadhemen sing umum ing individu immunocompetent.4 Telung coronavirus pernapasan akut sing abot lan parah (SARS-Cov), coronavirus respirasi Timur Tengah (MERS-Cov) lan Novel Coronavirus (COVID- 19) - yaiku zoonotik sing asale lan wis ana hubungane karo penyakit mbebayani. Antibodi IgG lan lgM nganti Novel Coronavirus 2019 bisa dideteksi kanthi 2-3 minggu sawise dipapar. lgG tetep positif, nanging level antibodi nyelehake lembur.


Detail Produk

Tag Product

pdimg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita