logo

hot-sale product

Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing taun 2019,

perusahaan kita wis sukses

kertu deteksi cepet kanggo ndeteksi virus.

news center

Coronavirus disease (COVID-19): Similarit...

cdc4dd302020-12-08
Nalika wabah COVID-19 terus berkembang, bandhingane kena pengaruh kanggo influenza. Kalorone nyebabake penyakit pernapasan, nanging ana bedane penting ing antarane rong virus lan cara nyebarake. Iki duwe implikasi penting kanggo langkah kesehatan masyarakat sing bisa ditindakake ...

Market statement for covid-19 from testse...

COVID-192020-05-25
Pernyataan pemasaran kanggo test koval-19 Sing penting: We, Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. (Alamat: Bangunan 6 sisih lor, No. 8-2 Keji Road, Distrik Yuhang, 311121 Hangzhou, Provinsi Zhejiang, Republik Rakyat China) Kanthi iki kita ngumumake manawa ana tumindak adol kov-19 ...

About Testsea

Serving society , Healthy World.

Hangzhou Testsea biotechnology co. , LTD. yaiku perusahaan teknologi tinggi nasional, sing ana ing Hangzhou. Testsea akeh panliti lan tenaga kerja sing lulus saka Universitas Zhejiang lan luar negeri. Testsea khusus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan bahan mentah kanggo diagnosis medis lan tes safety pangan. kita wis ngetrapake 28 jinis paten sing nyakup diagnosis medis, tes cepet babagan panganan, immunoassay enzim panganan lan persiapan enzim anyar.

Learn more >
For inquires about our products or price list,please leave to us and we will be in touch within 24hours.
Sinau luwih lengkap

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita