20220620174646
7`Z`(N23WRK2H)AF@56WM)D
bannersca
banner02
banner2
banner1
12
Protecting lives with our diagnostic and preventative solutions

The Global Healthcare Manufacture

Nglindhungi urip kanthi solusi diagnostik lan pencegahan

Urip sing sehat, resik saka penyakit, minangka kepinginan sing wis suwe ing masyarakat.Dipandu dening prinsip dhasar ngurmati urip lan kesehatan kanggo kabeh wong, Testsea wis darmabakti kanggo riset, pangembangan lan perbaikan kualitas industri diagnosis medis.Liwat pangembangan teknologi diagnostik, Testsea wis sukses ngiklanake produk kanthi kualitas luar biasa kanggo nglawan virus korona lan penyakit liyane sing nyebabake ancaman kesehatan serius ing saindenging jagad.
Sinau Luwih +
Our Technologies

Teknologi Kita

Platform teknologi sing paling maju- Platform deteksi imunologis, platform deteksi biologi molekuler, platform inspeksi lembar inti protein - Gampang digunakake, ora ana peralatan sing dibutuhake kanggo ngolah sampel utawa maca asil - Aplikasi sing akeh, kalebu deteksi penyakit infèksius, obat penyalahgunaan ... lsp
Sinau Luwih +
Testsealabs COVID-19 Antigen Test

Testsealabs Tes Antigen COVID-19

Wiwit pungkasan taun 2019, jagad iki nglawan pandemik COVID-19 global sing durung tau ana sadurunge sing disebabake dening SARS-CoV-2.Testsea kasil ngembangake tes antigen covid-19 kanggo nyepetake kontrol covid-19.Testsealabs tes antigen covid-19
Sinau Luwih +

- Kit tes sing disetujoni internasional (tandha CE 1434 sing disetujoni, kadhaptar ing Uni Eropa: Dhaptar umum tes antigen cepet COVID-19, lan wis disetujoni dening Administrasi Barang Terapeutik Australia ... lsp)
- Tes cepet kanggo massa ( tes minangka salah sawijining cara sing paling gampang, paling cepet lan larang regane kanggo nyoba dhewe kanggo COVID-19. Iki uga disaranake dening pamrentah lan panguwasa minangka cara kanggo nguji populasi massal. )
- Tetep aman lan njaga COVID (Tes kita minangka solusi sing apik kanggo titik perawatan lan tes mandiri ing omah, Tes kasebut uga bisa ndeteksi macem-macem varian COVID-19 kaya Alpha, Beta, Gamma, Kappa, Mu, Delta, lan Omicron.)
);">
Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, mangga hubungi kita lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Sinau Luwih +

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita