logo

produk hot-sale

Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing 2019,

perusahaan kita wis kasil dikembangaké

kertu deteksi cepet kanggo ndeteksi virus.

pusat warta

Penyakit Coronavirus (COVID-19): Mirip...

cdc4dd302020-12-08
Nalika wabah COVID-19 terus berkembang, mbandhingake influenza. Loro-lorone nyebabake penyakit pernapasan, nanging ana bedane penting ing antarane loro virus kasebut lan cara nyebarake. Iki duwe implikasi penting kanggo langkah-langkah kesehatan masyarakat sing bisa ditindakake kanggo nanggapi ...

Pernyataan pasar kanggo covid-19 saka tes ...

COVID-19-425-05-2020
Pernyataan pemasaran kanggo tes covid-19 Kanggo sapa wae sing ana gegayutane: Kita, Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd. (Alamat: Gedung 6 lor, No. 8-2 Jalan Keji, Distrik Yuhang, 311121 Hangzhou, Provinsi Zhejiang, Republik Rakyat China) Kanthi iki, kita nyatakake yen tumindak adol covid-19 ...

Babagan Testsea

Nglayani masyarakat, Jagad Sehat.

Hangzhou Testsea biotechnology co. , LTD. iku perusahaan teknologi dhuwur nasional, dumunung ing Hangzhou. Testsea wis akeh peneliti lan buruh sing lulus saka universitas zhejiang lan jaban rangkah. Testsea khusus ing riset, pangembangan, produksi lan adol bahan mentah kanggo diagnosa medis lan tes keamanan pangan. kita wis Applied kanggo 28 jinis paten kang kalebu diagnosa medical, pangan safety testing cepet, pangan enzim immunoassay lan preparation enzim anyar.

Sinau luwih lengkap >
Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, mangga hubungi kita lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Sinau luwih lengkap

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita