Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing taun 2019,

perusahaan kita wis sukses

kertu deteksi cepet kanggo ndeteksi virus.

  • e97d865e


BABAGAN AWAKE DHEWE

Hangzhou Testsea biotechnology co. , LTD. yaiku perusahaan teknologi tinggi nasional, sing ana ing Hangzhou. Testsea akeh panliti lan tenaga kerja sing lulus saka Universitas Zhejiang lan luar negeri. Testsea khusus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan bahan mentah kanggo diagnosis medis lan tes safety pangan. kita wis ngetrapake 28 jinis paten sing nyakup diagnosis medis, tes cepet babagan panganan, immunoassay enzim panganan lan persiapan enzim anyar.

Kanggo takon babagan produk utawa pricelist, mangga tinggal kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.
Sinau luwih lengkap