Тест со еден чекор SARS-CoV2 (COVID-19) IgG / IgM

Краток опис:

Вирусите на корона се обвиткани РНК вируси кои се дистрибуираат широко меѓу луѓето, другите цицачи и птиците и предизвикуваат респираторни, ентерични, хепатални и невролошки заболувања. Познато е дека седум вируси на вирусот корона предизвикуваат човечко заболување. Четири вируси-229E. OC43. NL63 и HKu1- се распространети и обично предизвикуваат вообичаени симптоми на настинка кај имунокомпетентни индивидуи.4 Трите други соеви-тежок акутен респираторен синдром коронавирус (САРС-Цов), коронавирус на Средниот Источен респираторен синдром (КАРС-Цов) и 2019 Роман Нова Коронавирус (КОВИД- 19) - се зонотични потекло и се поврзани со понекогаш фатални заболувања. Антитела на IgG и lgM во новелата 2019 година Новинар Коронавирус може да се детектираат со 2-3 недели по изложеноста. lgG останува позитивен, но нивото на антитела паѓа прекувремено.


Дета Product за производот

Ознаки на производи

Video

pdimg


 • Претходно:
 • Следно:

 • Испратете ни ја пораката до нас:

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

  Поврзани производи

  Испратете ни ја пораката до нас:

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја