Tipe Toxoplasma gondii tes IgG / IgM

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk Kaset Ujian TOXO IgG / IgM
Jeneng merek Tessealabs
P lace Asal Hangzhou Zhejiang, China
Ukuran 3.0mm / 4.0mm
Format Kaset
Spesimen Seluruh Darah, Serum
Akurasi Swara 99%
Sertifikat CE / ISO / FDA
Waca Wacan 10min
Waranti Suhu kamar 24 wulan
OEM Kasedhiya

Detail Produk

Tag Product

Pambuka

Tes Feline Toxoplasma gondii IgG / IgM Rapid minangka uji sensitif banget lan spesifik kanggo deteksi TOXO ing getih utawa serum kabeh. Tes kasebut nyebabake kacepetan, kesederhanaan lan kualitas Tes kanthi rega rega luwih murah tinimbang merek liyane.

Paramèter

Jeneng Produk Kaset Ujian TOXO IgG / IgM
Jeneng merek Tessealabs
P lace Asal Hangzhou Zhejiang, China
Ukuran 3.0mm / 4.0mm
Format Kaset
Spesimen Seluruh Darah, Serum
Akurasi Swara 99%
Sertifikat CE / ISO / FDA
Waca Wacan 10min
Waranti Suhu kamar 24 wulan
OEM Kasedhiya

HIV 382

Bahan

• Bahan sing Disedhiyakake

Kaset 1.Pencet 2.Produksi 3.Bungkus 4.Pasukan

• Bahan sing dibutuhake nanging Ora diwenehake

  1. Timer 2. Kontain koleksi spesimen 3.Centrifuge (mung kanggo plasma) 4.Lancet (kanggo getih thole driji mung tho) 5. Tiub kapiler sing dimesinake lan mentol dispensing (kanggo getih thole driji mung)

Keuntungan

RESEP TAMPILAN

Papan deteksi dipérang dadi rong baris, lan asile jelas lan gampang diwaca.

Gampang

Sinau kanggo operate 1 menit lan ora ana peralatan sing dibutuhake.

CEPAT KLIK

10minute asil, ora perlu ngenteni suwe.

Pandhuan Kanggo Gunakake

PROSES TES:

1) Allow komponen lan conto kit kanggo suhu suhu sadurunge dites.
2) Tambah 1 tetes getih, serum utawa plasma ing sampel kanthi becik lan tunggu 30-60seconds.
3) Tambah 3 kali ganda saka buffer menyang sampel kanthi becik.
4) Waca asil ing wektu 8-10 menit. Aja maca sawise 20 menit.

Pandhuan Kanggo Gunakake1

Aku NINGGALKE RESEP

-Positive (+): Ngarsane baris "C" lan zona "T", ora prakara T baris cetha utawa samar. 
-Negatif (-):  Mung baris C sing katon jelas. Ora line T. 
-Invalid: Ora ana garis berwarna sing katon ing zona C. Ora masalah yen baris T katon.

Pandhuan Kanggo Gunakake1

Informasi Pameran

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

Sertifikat Kehormatan

1-1

Profil Perusahaan

Kita, Hangzhou Testsea Biotechnology Co, Ltd minangka perusahaan bioteknologi profesional sing berkembang kanthi khusus kanggo riset, ngembangake, manufaktur lan nyebarke kit tes diagnostik diagnostik (IVD) sing maju lan instrumen medis.
Fasilitas kita yaiku GMP, ISO9001, lan sertifikasi ISO13458 lan entuk persetujuan CE FDA. Saiki kita ngarep-arep kerja sama karo perusahaan ing luar negeri kanggo pembangunan bebarengan.
Kita ngasilake tes kesuburan, tes penyakit infèksius, tes penyalahgunaan narkoba, tes pananda jantung, tes pananda tumor, tes panganan lan safety lan tes penyakit kewan, saliyane, merek TESTSEALABS kita wis dikenal ing pasar domestik lan luar negeri. Harga kualitas sing apik lan apik supaya bisa ngetrapake saham 50% saham domestik.

Proses Produk

1.Persiapake

1.Persiapake

1.Persiapake

2.Cover

1.Persiapake

3.Caran membran

1.Persiapake

4.Ciping jalur

1.Persiapake

5.Pasang

1.Persiapake

6.Bungkus kanthong

1.Persiapake

7.Pilih kanthong

1.Persiapake

8.Pack kothak

1.Persiapake

9.Ceblok

Informasi Pameran (6)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Send your message to us:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    Send your message to us:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita