Hubungi Kita

Hubungi Kita

(HANGZHOU TESTSEA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.)

Tambah: No.13-2 Guanshan Road, Yuhang District, Hangzhou, China

 

Tel: 400-083-7817 86-18106599129 / 8657188600161
Faks: 8657188600160
Whatsapp: 8613777885335

Wektu: Senin-Jumuah: 9am nganti 6:00Saturasa, Minggu: Ditutup 

German distributor:www.testsealabs.de

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita