Hubungi Kita

Hubungi Kita

(HANGZHOU TESTSEA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.)

Tambah: Tingkat 3, Builiding 6, No. 8-2 Keji Road, Kecamatan Yuhang, hangzhou, China 

Tel: 86-18106599129 / 8657188600161
Faks: 8657188600160
Whatsapp: 8613777885335

Wektu: Senin-Jumuah: 9am nganti 6:00Saturasa, Minggu: Ditutup 

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita