Hiji Léngkah SARS-CoV2 (COVID-19) Ujian IgG / IgM

Katerangan Singkat:

Virus Corona aya virus RNA amplop anu kasebar sacara lega di antawis manusa, mamalia sanés, sareng manuk sareng anu nyababkeun réspirasi, enteric, hépatik sareng neurologic. Tujuh spésiés corona virus dipikanyaho ngabalukarkeun panyakit manusa. Opat virus-229E. OC43. NL63 sareng HKu1- kaprah sareng biasana ngabalukarkeun gejala tiis umum dina individu immunocompetent.4 Tiga sindrom parna réspirasi akut anu parah (SARS-Cov), sindrom pernapasan Wétan Tengah koronavirus (MERS-Cov) sareng Novel Coronavirus (COVID- 19) - mangrupikeun asal-usul zoonotik sareng parantos dikaitkeun kana panyakit parah. Antibodi IgG sareng lgM ka Novel Coronavirus 2019 tiasa ditingali kalayan 2-3 minggu saatos dipaparin. lgG tetep positip, tapi tingkat antibodi pakait lembur.


Jinis Produk

Produk Tag

Video

pdimg


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami