Sertifikat kehormatan

Kaluwihan kita

keuntungan (1)

keuntungan (1)

keuntungan (1)

Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd, duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing industri diagnosis cepet.Kita duwe tim registrasi Profesional & tim R&D inovasi Independen & Sertifikasi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional (CE & ISO13485), lan layanan OEM / ODM kasedhiya.

Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing taun 2019, perusahaan kita wis sukses ngembangake kertu deteksi kanthi cepet kanggo ndeteksi virus, kalebu Tes Antibodi IgG/IgM SARS-CoV2(COVID-19) (Emas Koloid)& SARS-CoV2(COVID- 19) Tes Antigen (Emas Koloid).

Tujuan tes Coronavirus yaiku kanggo nggampangake diagnosis awal, perawatan awal ... lan ningkatake tingkat sukses perawatan.

CE CIBG 1

CE CIBG 1

CE CIBG 2

CE CIBG 2

CIBG-CE kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 1

CIBG CE kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 1

CIBG-CE kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 2

CIBG CE kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 2

ISO 13485

ISO 13485

MHRA kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19

MHRA kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 1

MHRA kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 2

MHRA kanggo Kaset Tes Antigen COVID-19 2

Free Sertifikat 1

Free Sertifikat Sale 1

Free sertifikat sale 2

Free Sertifikat Sale 2

1
ISO9001-EN

ISO9001-EN

ISO9001-ZH

ISO9001-ZH

Pratelan kasebut

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita