Sertifikat penghormatan

KEDANGAN KAMI

kauntungan (1)

kauntungan (1)

kauntungan (1)

Hangzhou Testsea Biotechnology Co, Ltd, duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing industri diagnosis kanthi cepet. Kita duwe tim registrasi Profesional & tim R&D inovasi Independen & Sertifikasi Enterprise Teknologi Tinggi Nasional (CE & ISO13485) , lan layanan OEM / ODM sing kasedhiya.

Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing taun 2019, perusahaan kita wis sukses ngembangake kertu deteksi kanthi cepet kanggo ndeteksi virus, kalebu tes SARS-CoV2 (COVID-19) IgG / IgM (Colloidal Gold) & SARS-CoV2 (COVID- 19) Uji Antigen Gold Emas Colloidal).

Tujuan tes Coronavirus yaiku nggampangake diagnosis awal, perawatan awal ... lan ningkatake tingkat perawatan sukses.

The statement

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita