Babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Diadegake ing taun 2015 kanthi ngupayakake "nglayani masyarakat, jagad kesehatan" fokus ing R&D, produksi, pangembangan, penjualan lan layanan produk diagnostik In Vitro lan produk Veterinary.

Nggawe lan nguwasani teknologi inovatif inti kanggo bahan mentah lan ngandelake investasi R&D terus-terusan lan tata letak sing cukup, testsea wis mbangun platform deteksi imunologis, platform deteksi biologi molekuler, platform inspeksi lembaran inti protein, lan bahan mentah biologis.

Adhedhasar platform teknologi ing ndhuwur, Testsea wis ngembangake garis produk kanggo identifikasi kanthi cepet saka penyakit virus korona, penyakit kardiovaskular, inflamasi, tumor, penyakit infèksius, penyalahgunaan narkoba, meteng, lan sapiturute. Produk kita akeh digunakake ing diagnosis cepet lan efektif. ngawasi perawatan penyakit kritis lan abot, deteksi obat kesehatan ibu lan anak, tes alkohol, lan lapangan lan dodolan liyane wis nyakup luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd.

Perusahaan teknologi biomedis fokus ing produk diagnostik in vitro medis.

KoperasimitraKoperasi
mitra

sugeng rawuh1 sugeng rawuh2

Rampung Sistem R&D ProduksiRampung Sistem R&D Produksi

Perusahaan saiki duwe set lengkap R&D, peralatan produksi lan pemurnian
lokakarya kanggo instrumen diagnostik in vitro I reagen I bahan baku kanggo POCT, biokimia, kekebalan lan diagnosa molekuler

Kapasitas Produksi TahunanKapasitas Produksi Tahunan

  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    3000yuta
    Kit diagnostik
  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    56000m2
    Basis produksi reagen IVD
  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    5000m2
    Platform Eksperimental Umum
  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    889
    Karyawan
  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    50 %
    Gelar sarjana utawa ndhuwur
  • sugeng rawuh sugeng rawuh
    38
    Paten

sajarah

perusahaan sejarah
  • 2015Didegake

    Ing 2015, hangzhou testsea bioteknologi co., Ltd iki diadegaké déning pangadeg perusahaan karo tim pakar saka Chinese Academy of Sciences lan Universitas Zhejiang.

  • 2019Ekspedisi menyang pasar internasional

    Ing 2019, nggawe tim dodolan perdagangan manca kanggo ngembangake pasar luar negeri

    Tumindak gedhe

    Sawise sawetara taun pembangunan technical, miwiti macem-macem produk competitive, kayata clenbuterol test kits , Swin mriyang test deteksi .

  • 2020Pimpinan ing ngrampungake riset, pangembangan, produksi lan dodolan deteksi Sars-Cov-2

    Kanthi wabah wabah virus korona ing pungkasan taun 2019, perusahaan lan akademisi Akademi Ilmu Pengetahuan Cina ngembangake lan ngluncurake Tes COVID-19 kanthi cepet,lan entuk sertifikasi adol gratis lan persetujuan akeh negara, nyepetake Kontrol COVID-19. .

  • 2021Persetujuan registrasi tes antigen Covid-19 saka pirang-pirang negara

    Produk tes antigen TESTSEALABS COVID-19 entuk sertifikasi CE EU, Dhaptar PEI&BfArm Jerman, TGA Australia, MHRA UK, FDA Thailand, lsp

    Pindhah menyang pabrik anyar-56000㎡

    Kanggo nyukupi kabutuhan kapasitas produksi perusahaan sing tambah akeh, pabrik-pabrik anyar kanthi 56000㎡ rampung, banjur kapasitas produksi taunan wis tambah atusan kaping.

  • 2022Penjualan kumulatif luwih saka 1 milyar

    Kerjasama efisien tim, entuk nilai dodolan 1 milyar pisanan.

opah

Kanthi kapasitas kerjasama tim sing luwih kuat lan upaya sing ora sabar, Testsea wis entuk luwih saka 50 paten sing sah, 30+ kadhaptar ing negara luar negeri.

paten

pakurmatan_Paten

Sertifikasi Mutu

  • Registrasi Georgia
    Registrasi Georgia
  • Australia TGA Cetificate
    Australia TGA Cetificate
  • Sertifikat CE 1011
    Sertifikat CE 1011
  • Sertifikat CE 1434
    Sertifikat CE 1434
  • Sertifikat ISO 13485
    Sertifikat ISO 13485
  • Inggris Raya MHRA
    Inggris Raya MHRA
  • Sertifikat FDA Filipina
    Sertifikat FDA Filipina
  • Sertifikat Rusia
    Sertifikat Rusia
  • Sertifikat FDA Thailand
    Sertifikat FDA Thailand
  • Ukraina Medcert
    Ukraina Medcert
  • Spanyol AEMPS
    Spanyol AEMPS
  • Sertifikat ISO 9001
    Sertifikat ISO 9001
  • Registrasi Ceko
    Registrasi Ceko
  • Sertifikat ISO 13485
    Sertifikat ISO 13485

pameran

gambar pameran

Misi & Nilai Inti

Karep

Kanthi sesanti "Serving Society, Healthy World", kita setya kontribusi kanggo kesehatan manungsa kanthi nyedhiyakake produk diagnostik sing berkualitas lan promosi diagnosis penyakit sing akurat kanggo kabeh manungsa.

"Integritas, kualitas lan tanggung jawab" minangka filosofi sing kita tindakake, lan Testsea ngupayakake berkembang dadi perusahaan sing inovatif lan peduli sing ngajeni masyarakat lan lingkungan, nggawe karyawan bangga lan entuk kapercayan jangka panjang saka mitra.

Cepet, cepet, sensitif lan akurat, Testsea Biologicals ana ing kene kanggo mbantu tes diagnostik sampeyan.

NILAI Inti

Inovasi kanggo Teknologi Anyar

Testsea nantang pangembangan teknologi anyar kanthi upaya inovatif kanggo mujudake kabeh kemungkinan.Kita terus-terusan nliti lan ngembangake produk sing luwih efektif, kanthi pamikiran gratis lan kreatif, lan budaya organisasi sing cepet lan fleksibel kanggo nampung.

Mikir Human First

Produk inovatif saka Testsea diwiwiti kanthi perjuangan kanggo nggawe urip wong luwih sehat lan luwih sugih.Wong-wong ing pirang-pirang negara prihatin babagan produk apa sing paling dibutuhake lan setya ngembangake produk sing bakal entuk manfaat kanggo urip.

Tanggung jawab marang Masyarakat

Testsea nduweni tanggung jawab sosial kanggo nggawe produk kualitas dhuwur sing ngidini wong lan kewan bisa urip sehat liwat diagnosis awal.Kita bakal terus ngabdiake awake dhewe liwat upaya terus-terusan kanggo menehi pengembalian sing stabil kanggo para investor.

lokasi

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita