Babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Diadegake ing 2015 kanthi ngupayakake "nglayani masyarakat, jagad kesehatan" fokus ing R&D, produksi, pangembangan, dodolan lan layanan produk diagnostik In Vitro lan produk Veterinary.

Nggawe lan nguwasani teknologi inovatif inti kanggo bahan mentah lan ngandelake investasi R&D sing terus-terusan lan tata letak sing cukup, testsea wis mbangun platform deteksi imunologis, platform deteksi biologi molekuler, platform inspeksi lembaran inti protein, lan bahan mentah biologis.

Adhedhasar platform teknologi ing ndhuwur, Testsea wis ngembangake garis produk kanggo identifikasi kanthi cepet saka penyakit virus korona, penyakit kardiovaskular, inflamasi, tumor, penyakit infèksius, penyalahgunaan narkoba, meteng, lan sapiturute. Produk kita akeh digunakake ing diagnosis cepet lan efektif. ngawasi perawatan penyakit kritis lan abot, deteksi obat kesehatan ibu lan anak, tes alkohol, lan lapangan lan dodolan liyane wis nyakup luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Hangzhou Testsea biotechnology co. , LTD.

Perusahaan teknologi biomedis fokus ing produk diagnostik in vitro medis.

Cooperative <br> PartnerKoperasi
mitra

welcome1 welcome2

Completed Production R&D SystemRampung Sistem R&D Produksi

Perusahaan saiki duwe set lengkap R&D, peralatan produksi lan pemurnian
lokakarya kanggo instrumen diagnostik in vitro I reagen I bahan baku kanggo POCT, biokimia, kekebalan lan diagnosa molekuler

Annual Production CapacityKapasitas Produksi Tahunan

  • welcome welcome
    3000 yuta
    Kit diagnostik
  • welcome welcome
    56000 m2
    Basis produksi reagen IVD
  • welcome welcome
    5000 m2
    Platform Eksperimental Umum
  • welcome welcome
    889
    Karyawan
  • welcome welcome
    50 %
    Gelar sarjana utawa ndhuwur
  • welcome welcome
    38
    Paten

sajarah

  • 2015Didegake

    Ing 2015, hangzhou testsea bioteknologi co., Ltd iki diadegaké déning pangadeg perusahaan karo tim pakar saka Chinese Academy of Sciences lan Universitas Zhejiang.

  • 2019Ekspedisi menyang pasar internasional

    Ing 2019, nggawe tim dodolan perdagangan manca kanggo ngembangake pasar luar negeri

    Tumindak gedhe

    Sawise pirang-pirang taun pangembangan teknis, bukak macem-macem produk sing kompetitif, kayata kit tes kit tes cepet Veterinary, tes deteksi demam Swin.

  • 2020Pimpinan ing ngrampungake riset, pangembangan, produksi lan dodolan deteksi Sars-Cov-2

    Kanthi wabah wabah virus korona ing pungkasan taun 2019, perusahaan lan akademisi Akademi Ilmu Pengetahuan Cina ngembangake lan ngluncurake Tes COVID-19 kanthi cepet,lan entuk sertifikasi adol gratis lan persetujuan akeh negara, nyepetake Kontrol COVID-19. .

  • 2021Persetujuan registrasi tes antigen Covid-19 saka pirang-pirang negara

    Produk uji antigen TESTSEALABS COVID-19 entuk sertifikasi CE EU, Dhaptar PEI&BfArm Jerman, TGA Australia, MHRA UK, FDA Thailand, lsp

    Pindhah menyang pabrik anyar-56000㎡

    Kanggo nyukupi kabutuhan kapasitas produksi perusahaan, pabrik-pabrik anyar kanthi 56000㎡ rampung, banjur kapasitas produksi taunan wis tambah atusan kaping.

  • 2022Penjualan kumulatif luwih saka 1 milyar

    Kerjasama efisien tim, entuk nilai dodolan 1 milyar pisanan.

opah

Kanthi kapasitas kerjasama tim sing luwih kuat lan upaya sing ora sabar, Testsea wis entuk luwih saka 50 paten sing sah, 30+ kadhaptar ing negara luar negeri.

paten

honor_Patents

Sertifikasi Mutu

  • Georgia Registration
    Registrasi Georgia
  • Australia TGA Cetificate
    Australia TGA Cetificate
  • CE 1011 Certificate
    Sertifikat CE 1011
  • CE 1434 Certificate
    Sertifikat CE 1434
  • ISO13485 Certificate
    Sertifikat ISO 13485
  • United Kingdom MHRA
    Inggris Raya MHRA
  • Philippine FDA Certificate
    Sertifikat FDA Filipina
  • Russia Certificate
    Sertifikat Rusia
  • Thailand FDA Certificate
    Sertifikat FDA Thailand
  • Ukraine Medcert
    Ukraina Medcert
  • Spain AEMPS
    Spanyol AEMPS
  • ISO9001 Certificate
    Sertifikat ISO 9001
  • Czech Registration
    Registrasi Ceko
  • ISO13485 Certificate
    Sertifikat ISO 13485

pameran

exhbitionimage

Misi & Nilai Inti

Karep

Kanthi sesanti "Serving Society, Healthy World", kita setya kontribusi kanggo kesehatan manungsa kanthi nyedhiyakake produk diagnostik sing berkualitas lan promosi diagnosis penyakit sing akurat kanggo kabeh manungsa.

"Integritas, kualitas lan tanggung jawab" minangka filosofi sing kita tindakake, lan Testsea ngupayakake berkembang dadi perusahaan sing inovatif lan peduli sing ngajeni masyarakat lan lingkungan, nggawe karyawan bangga lan entuk kapercayan jangka panjang saka mitra.

Cepet, cepet, sensitif lan akurat, Testsea Biologicals ana ing kene kanggo mbantu tes diagnostik sampeyan.

NILAI Inti

Inovasi kanggo Teknologi Anyar

Testsea nantang pangembangan teknologi anyar kanthi upaya inovatif kanggo mujudake kabeh kemungkinan. Kita terus-terusan nliti lan ngembangake produk sing luwih efektif, kanthi pamikiran sing bebas lan kreatif, lan budaya organisasi sing cepet lan fleksibel kanggo nampung.

Mikir Human First

Produk inovatif saka Testsea diwiwiti kanthi perjuangan kanggo nggawe urip wong luwih sehat lan luwih sugih. Wong-wong ing pirang-pirang negara prihatin babagan produk apa sing paling dibutuhake lan setya ngembangake produk sing bakal entuk manfaat kanggo urip.

Tanggung jawab marang Masyarakat

Testsea nduweni tanggung jawab sosial kanggo nggawe produk kualitas dhuwur sing ngidini wong lan kewan bisa urip sehat liwat diagnosis awal. Kita bakal terus ngabdiake awake dhewe liwat upaya terus-terusan kanggo menehi pengembalian sing stabil kanggo para investor.

lokasi