Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Bioteknologi Hangzhou Testsea co., LTD.yaiku perusahaan teknologi tinggi nasional, sing ana ing Hangzhou. Testsea akeh panliti lan tenaga kerja sing lulus saka Universitas Zhejiang lan luar negeri. Testsea khusus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan bahan mentah kanggo diagnosis medis lan tes safety pangan. kita wis ngetrapake 28 jinis paten sing nyakup diagnosis medis, tes cepet babagan panganan, immunoassay enzim panganan lan persiapan enzim anyar. Testsea nyedhiyakake solusi bahan mentah sing sampurna kanggo institusi riset ilmiah, perusahaan, institusi riset lan institusi liyane ing global. Wilayah bisnis total Testier luwih saka 2,000 meter persegi, kalebu 400 meter persegi bengkel pemurnian tingkat 100.000 GMP, perusahaan kita kanthi ketat nderek operasi sistem manajemen kualitas ISO13485 lan ISO9001 kanthi riset, produksi, kontrol kualitas, keuangan, dodolan domestik lan internasional sales dll. Produk kita bisa ditampa dening akeh pangguna ing domestik lan luar negeri. Kajaba iku, kita nggawe hubungan bisnis sing apik karo akeh universitas domestik lan perusahaan produksi diagnosa diagnosa, sanajan karo Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Amerika Latin lan negara liya.
Testsea duwe tim riset lan pangembangan sing dipimpin dening dokter lan master kanthi tenaga kerja profesor lan fasilitas peralatan. Kapasitas produksi antigen rekombinan wis tekan 18g / wulan.
Nguji konsep "integritas, kualitas, tanggung jawab" lan cocog karo kualitas, tujuan kanggo nglayani masyarakat lan terus ngembangake bahan diagnostik bermutu anyar kanthi cepet.

1

babagan awake dhewe

Tes diagnosa cepet kanggo kesuburan, penyakit infèksius, obat penyalahgunaan lan Veterinary.
 Uji diagnosa sing cepet (RDT) minangka jinis diagnostik titik-perawatan, tegese pratelan kasebut dimaksudake kanggo menehi asil diagnosa kanthi gampang lan langsung menyang pasien nalika isih ana ing fasilitas kesehatan, situs skrining, utawa panyedhiya perawatan kesehatan liyane. Nampa diagnosis ing titik perawatan nyuda kabutuhan akeh kunjungan kanggo nampa asil diagnosa, saéngga ningkatake diagnosis khusus lan kemungkinan pasien bakal nampa perawatan, nyuda dependensi kanggo perawatan presumptive, lan nyuda resiko pasien bakal lara sadurunge diagnosis sing bener digawe. Tes sing cepet digunakake ing macem-macem setelan perawatan - saka omah menyang klinik perawatan primer utawa ruangan darurat - lan akeh sing mbutuhake peralatan laboratorium utawa latihan medis.

Informasi Pameran

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

about us

Informasi Pameran (6)

Informasi Pameran (6)

about us1

Sertifikat Kehormatan

Sertifikat penghormatan

Proses Produk

1.Persiapake

1.Persiapake

1.Persiapake

2.Cover

1.Persiapake

3.Caran membran

1.Persiapake

4.Ciping jalur

1.Persiapake

5.Pasang

1.Persiapake

6.Bungkus kanthong

1.Persiapake

7.Pilih kanthong

1.Persiapake

8.Pack kothak

1.Persiapake

9.Ceblok

Informasi Pameran (6)

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita