Babagan Kita

Profil Perusahaan

Hangzhou Testsea biotechnology co., LTD.iku perusahaan teknologi dhuwur nasional, dumunung ing Hangzhou. Testsea wis akeh peneliti lan buruh sing lulus saka universitas zhejiang lan jaban rangkah. Testsea khusus ing riset, pangembangan, produksi lan adol bahan mentah kanggo diagnosa medis lan tes keamanan pangan. kita wis Applied kanggo 28 jinis paten kang kalebu diagnosa medical, pangan safety testing cepet, pangan enzim immunoassay lan preparation enzim anyar. Testsea nyedhiyakake solusi bahan mentah sing sampurna kanggo institusi riset ilmiah, perusahaan, lembaga riset lan institusi liyane ing global. Total area bisnis Testsea luwih saka 2.000 meter persegi, kalebu 400 meter persegi bengkel pemurnian tingkat GMP 100.000, perusahaan kita kanthi ketat ngetutake operasi sistem manajemen mutu ISO13485 lan ISO9001 kanthi riset, produksi, kontrol kualitas, keuangan, dodolan domestik lan internasional. sales etc. Produk kita uga ditampa dening akeh kedhaftar ing domestik lan luar negeri. Kajaba iku, kita nggawe hubungan bisnis sing apik karo akeh universitas domestik lan perusahaan produksi diagnostik in vitro, sanajan karo Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Amerika Latin lan negara liya.
Testsea duwe tim riset lan pangembangan sing dipimpin dening dokter lan master kanthi tenaga kerja profesional lan fasilitas peralatan. Kapasitas produksi antigen rekombinan wis tekan 18g / sasi.
Testsea nguber konsep "integritas, kualitas, tanggung jawab" lan netepi kualitas, tujuan kanggo ngladeni masyarakat lan terus-terusan ngembangake bahan diagnostik berkualitas tinggi kanthi gampang.

1

Tes diagnostik cepet kanggo kesuburan, penyakit infèksius, obat penyalahgunaan lan dokter hewan.
 Tes diagnostik cepet (RDTs) minangka jinis diagnostik titik-perawatan, tegese tes kasebut dimaksudake kanggo menehi asil diagnostik kanthi trep lan langsung marang pasien nalika isih ana ing fasilitas kesehatan, situs pemeriksaan, utawa panyedhiya perawatan kesehatan liyane. Nampa diagnosis ing titik perawatan nyuda kabutuhan kunjungan kaping pirang-pirang kanggo nampa asil diagnostik, saéngga ningkatake kekhususan diagnosis lan kemungkinan pasien bakal nampa perawatan, nyuda katergantungan ing perawatan sing dianggep, lan nyuda risiko pasien bakal lara sadurunge. diagnosa sing bener digawe. Tes cepet digunakake ing macem-macem setelan perawatan titik-saka omah menyang klinik perawatan primer utawa kamar darurat - lan akeh sing mbutuhake peralatan laboratorium utawa latihan medis.

Informasi Pameran

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us1

Sertifikat Kehormatan

MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette 2
ISO9001-EN
ISO9001-ZH
CE CIBG 1
CE CIBG 2
CIBG-CE for COVID-19 Antigen Test Cassette 1
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette 2
ISO13485

Proses produk

1.Prepare

1. Siapke

1.Prepare

2. Panutup

1.Prepare

3. Membran silang

1.Prepare

4. Potong strip

1.Prepare

5. Majelis

1.Prepare

6. Bungkus kantong

1.Prepare

7. Segel kantong

1.Prepare

8. Bungkus kothak

1.Prepare

9. Encasement

Exhibition Information (6)

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita