Garis Toxoplasma gondii IgG / Uji IgM

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk Garis TOXO IgG / Kaset Ujian IgM
Ngaran Brand Testsealabs
P renda Asal Hangzhou Zhejiang, Cina
Ukuranna 3.0mm / 4.0mm
Format Kasét
Spesimen Sakabeh Darah, Sérum
Katepatan Langkung 99%
Sertipikat CE / ISO / FDA
Waktos maca 10min
Jaminan Suhu kamar 24 bulan
OEM Aya

Jinis Produk

Produk Tag

Pambuka

Feline Toxoplasma gondii IgG / IgM Rapid Test mangrupikeun tés anu sénsitip sareng spésifik pikeun deteksi TOXO dina kanine sadayana getih atanapi sérum. Tés masihan kacepetan, kesederhanaan sareng Uji kualitas dina titik harga nyata langkung handap tina merek anu sanés.

Paramèter

Ngaran Produk Garis TOXO IgG / Kaset Ujian IgM
Ngaran Brand Testsealabs
P renda Asal Hangzhou Zhejiang, Cina
Ukuranna 3.0mm / 4.0mm
Format Kasét
Spesimen Sakabeh Darah, Sérum
Katepatan Langkung 99%
Sertipikat CE / ISO / FDA
Waktos maca 10min
Jaminan Suhu kamar 24 bulan
OEM Aya

HIV 382

Bahan

• Bahan Disayogikeun

Kaset 1.Test 2.Droppers 3.Buffer 4.Package Insert

• Bahan Dipasang Tapi Henteu Disayogikeun

  1. Timer 2. Wadah koleksi spesimen 3.Centrifuge (pikeun ngan ukur plasma) 4.Lancét (pikeun ngan ukur getih thole jari) 5.Haparinized tabung kapiler sareng dispensing bohlam (pikeun getih thole jajanan ngan ukur)

Kauntungannana

RESPOT CLEAR

Dewan deteksi dibagi dua baris, sareng hasilna jelas tur gampang dibaca.

Gampang

Diajar ngajalankeun 1 menit sareng teu diperyogikeun peralatan.

TUTAKKKKK

10minutes kaluar tina hasil, henteu kedah ngantosan lami.

Pitunjuk Pikeun Dianggo

Tés PROSES:

1) Ngidinan sadaya komponen kit sareng conto ngahontal suhu rohangan sateuacan uji.
2) Tambihkeun 1 serelek sadayana getih, sérum atanapi plasma kana sampel anu saé sareng ngantosan 30-60seconds.
3) Tambihkeun 3drops tina panyangga kana sampel ogé.
4) Maca hasil dina 8-10 menit. Entong maca saatos 20 menit.

Arah Pikeun Anggo1

Kuring NTERPRETASI RESULES

-Positive (+): Ayana
-Negative (-):  Ngan ukur baris jelas C anu muncul. Henteu T Jalur. 
-Invalid: Teu aya garis berwarna muncul di Zona C. Henteu masalah upami T garis némbongan.

Arah Pikeun Anggo1

Émbaran Paméran

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

Émbaran Paméran (6)

Sértip Kehormat

1-1

Profil Perusahaan

Kami, Hangzhou Testsea Biotechnology Co, Ltd mangrupikeun perusahaan biotéhnologi profésional anu pesat ngembang dina panalungtikan, pamekaran, manufaktur sareng nyebarkeun cét diagnostik diagnostik (IVD) canggih sareng alat médis.
Fasilitas kami mangrupikeun GMP, ISO9001, sareng ISO13458 anu diijinkeun sareng kami ngagaduhan persetujuan CE FDA. Ayeuna urang ngarepkeun gawé bareng sareng seueur perusahaan di luar negeri pikeun pangwangunan silih.
Urang ngahasilkeun uji kasuburan, tés panyakit tepa, tes panyalahgunaan narkoba, tés spidol jantung, tés pananda tumor, tés pangan sareng kaamanan sareng ujian panyakit sato, salian, merek TESTSEALABS kami parantos dikenal di pasar domestik sareng luar negeri. Kualitas pangsaéna sareng harga anu nguntungkeun ngamungkinkeun urang nyandak langkung ti 50% saham domestik.

Proses Produk

1.Mersiapkeun

1.Mersiapkeun

1.Mersiapkeun

2.Cover

1.Mersiapkeun

Mémbran 3.Cross

1.Mersiapkeun

4.Cut jajan

1.Mersiapkeun

5.Assembly

1.Mersiapkeun

6.Bungkus kantong

1.Mersiapkeun

7.Pilih kantung

1.Mersiapkeun

8.Pack kotak

1.Mersiapkeun

9.Enasi

Émbaran Paméran (6)


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Send your message to us:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk Patali

    Send your message to us:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami