Почесен сертификат

НАШИ ПРЕДНОСТИ

предност (1)

предност (1)

предност (1)

Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd, има повеќе од 5 години искуство во индустријата за брза дијагноза.Имаме професионален тим за регистрација и независен тим за истражување и развој на иновации и Национална високотехнолошка сертификација на претпријатија (CE и ISO13485) и достапна услуга OEM/ODM.

За новата епидемија на коронавирус во Кина во 2019 година, нашата компанија успешно ја разви картичката за брзо откривање за откривање на вирусот, вклучително и SARS-CoV2 (COVID-19) IgG/IgM тест за антитела (Колоидно злато) и SARS-CoV2 (COVID- 19) Антигенски тест (Колоидно злато).

Целта на тестот за коронавирус е да ја олесни раната дијагноза, раниот третман...и да ја подобри стапката на успех на лекувањето.

CE CIBG 1

CE CIBG 1

CE CIBG 2

CE CIBG 2

CIBG-CE за касета за тестирање на антиген COVID-19 1

CIBG CE за касета за тестирање на антиген COVID-19 1

CIBG-CE за касета 2 за тестирање на антиген за COVID-19

CIBG CE за касета 2 за тестирање на антиген за COVID-19

ISO 13485

ISO 13485

MHRA за касета за тестирање на антиген COVID-19

MHRA за касета 1 за тестирање на антиген за COVID-19

MHRA за касета 2 за тестирање на антиген за COVID-19

MHRA за касета 2 за тестирање на антиген за COVID-19

Сертификат за бесплатна продажба 1

Сертификат за бесплатна продажба 1

Сертификат за бесплатна продажба 2

Сертификат за бесплатна продажба 2

1
ISO9001-EN

ISO9001-EN

ISO9001-ZH

ISO9001-ZH

Изјавата

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја