Certifikatë nderi

PËRPARËSITË TONA

avantazhi (1)

avantazhi (1)

avantazhi (1)

Hangzhou Testsea Biotechnology Co., Ltd, ka më shumë se 5 vjet përvojë në industrinë e diagnostikimit të shpejtë.Ne kemi ekipin e regjistrimit profesional dhe ekipin e pavarur të kërkimit dhe zhvillimit të inovacionit dhe certifikimin kombëtar të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë (CE & ISO13485) dhe shërbimin OEM/ODM në dispozicion.

Në lidhje me shpërthimin e ri të Coronavirus në Kinë në vitin 2019, kompania jonë ka zhvilluar me sukses kartën e zbulimit të shpejtë për të zbuluar virusin, duke përfshirë testin e antitrupave SARS-CoV2(COVID-19) IgG/IgM (Ari Koloidal) dhe SARS-CoV2 (COVID- 19) Testi i Antigjenit (Ari Koloidal).

Qëllimi i testit të koronavirusit është të lehtësojë diagnostikimin e hershëm, trajtimin e hershëm ... dhe të përmirësojë shkallën e suksesit të trajtimit.

CE CIBG 1

CE CIBG 1

CE CIBG 2

CE CIBG 2

CIBG-CE për Kasetën 1 të Testit të Antigjenit COVID-19

CIBG CE për Kasetën 1 të Testit të Antigjenit COVID-19

CIBG-CE për Kasetën 2 të Testit të Antigjenit për COVID-19

CIBG CE për Kasetën 2 të Testit të Antigjenit COVID-19

ISO 13485

ISO 13485

MHRA për kasetën e testit të antigjenit COVID-19

MHRA për Kasetën 1 të Testit të Antigjenit për COVID-19

MHRA për Kasetën 2 të Testit të Antigjenit COVID-19

MHRA për Kasetën 2 të Testit të Antigjenit COVID-19

Certifikata e shitjes falas 1

Certifikata e shitjes falas 1

Certifikata e shitjes falas 2

Certifikata e shitjes falas 2

1
ISO9001-EN

ISO9001-EN

ISO9001-ZH

ISO9001-ZH

Deklarata

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni