лого

hot-sale product

 • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Schnelltest
  COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Schnelltest
  COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Schnelltest
  Learn more >
 • COVID-19 Antigen Test Cassette
  COVID-19 Antigen Test Cassette
  COVID-19 Antigen Test Cassette
  Learn more >
 • SARS-CoV-2 Neutralizing antibody Detection Kit (ELISA)
  SARS-CoV-2 Neutralizing antibody Detection Kit (ELISA)
  SARS-CoV-2 Neutralizing antibody Detection Kit (ELISA)
  Learn more >
 • САРС-CoV-2 касета за тестирање на неутрализирачки антитела
  САРС-CoV-2 касета за тестирање на неутрализирачки антитела
  САРС-CoV-2 касета за тестирање на неутрализирачки антитела
  Learn more >
 • Квантитативен термички велосипедист во реално време
  Квантитативен термички велосипедист во реално време
  Квантитативен термички велосипедист во реално време
  Learn more >

За новиот појава на коронавирус во Кина во 2019 година,

нашата компанија успешно се развива

картичка за брзо откривање за откривање на вирусот.

news center

Coronavirus disease (COVID-19): Similarit...

cdc4dd302020-12-08
Бидејќи епидемијата на КОВИД-19 продолжува да се развива, споредбите се направени со грипот. Двете предизвикуваат респираторни заболувања, сепак постојат важни разлики помеѓу двата вируси и начинот на нивното ширење. Ова има важни импликации врз мерките за јавно здравје што можат да се спроведат за да се ...

Market statement for covid-19 from testse...

COVID-192020-05-25
Изјава за маркетинг за тест ковид-19 На кого може да се однесува: Ние, Хангжу Тестса Биотехнологија копродукции, ООД (Адреса: зграда 6 север, бр. 8-2 пат Кеџи, област Јуханг, 311121 Хангжу, провинција hejеџијанг, Народна Република На Кина) Со ова изјавуваме дека секој чин на продажба на ковид-19 т ...

About Testsea

Serving society , Healthy World.

Хангжу Тестеси биотехнологија соработка. , LTD. е национално високо-технолошко претпријатие, кое се наоѓа во Хангжу. Тестеси има многу истражувач и работник кој дипломирал на универзитетот во hejеџијанг и во странство. Тестеси е специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на суровини за медицинска дијагностика и тестирање на безбедност на храна. ние аплициравме за 28 видови патенти кои опфаќаат медицинска дијагноза, брзо испитување на безбедност на храна, ензимска храна за ензимска храна и нова подготовка на ензими.

Learn more >
For inquires about our products or price list,please leave to us and we will be in touch within 24hours.
Научи повеќе

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја