За нас

Профил на компанијата

Hangzhou Testsea биотехнологија ко., LTD.е национално претпријатие за висока технологија, кое се наоѓа во Хангжу. Тестси има многу истражувачи и работници кои дипломирале на универзитетот во Жеџијанг и во странство. Testsea е специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на суровини за медицинска дијагноза и тестирање за безбедност на храната. аплициравме за 28 вида патенти кои опфаќаат медицинска дијагноза, брзо тестирање за безбедност на храната, ензимска имуноанализа на храна и нова ензимска подготовка. Testsea обезбедува совршени решенија за суровини за научно-истражувачки институции, претпријатија, истражувачки институти и други институции во светот. Вкупната деловна површина на Testsea е повеќе од 2.000 квадратни метри, вклучително и 400 квадратни метри работилница за прочистување на GMP 100.000 нивоа, нашата компанија строго ја следи работата на системот за управување со квалитет ISO13485 и ISO9001 со истражување, производство, контрола на квалитетот, финансии, домашна продажба и меѓународна продажба и сл. Нашите производи се добро прифатени од многу корисници во земјата и странство. Дополнително, воспоставуваме добри деловни односи со многу домашни универзитети и ин витро дијагностички производствени претпријатија, дури и со југоисточна Азија, Европа, Африка, Латинска Америка и други земји.
Тестси има тим за истражување и развој, предводен од доктори и мајстори со професионални работници и установа со добра опрема. Производниот капацитет на рекомбинантниот антиген достигна 18 g/месечно.
Testsea се стреми кон концептот „интегритет, квалитет, одговорност“ и се придржува кон квалитетот, целта да му служи на општеството и постојано развива нови висококвалитетни дијагностички материјали со напор.

1

Брз дијагностички тест за плодност, заразна болест, лек за злоупотреба и ветеринарство.
 Брзите дијагностички тестови (RDTs) се еден вид дијагностика во точка на грижа, што значи дека овие анализи се наменети да обезбедат дијагностички резултати погодно и веднаш на пациентот додека се уште е во здравствената установа, местото на скрининг или друг давател на здравствена заштита. Добивањето дијагноза на местото на нега ја намалува потребата од повеќекратни посети за да се добијат дијагностички резултати, со што се подобрува специфичноста на дијагнозата и шансите пациентот да добие третман, намалувајќи ја зависноста од претпоставениот третман и намалувајќи го ризикот дека пациентот ќе се разболи пред се поставува правилна дијагноза. Брзите тестови се користат во различни услови за грижа - од домови до клиники за примарната здравствена заштита или соби за итни случаи - и за многумина е потребна мала или никаква лабораториска опрема или медицинска обука.

Информации за изложбата

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us1

Почесен сертификат

MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette 2
ISO9001-EN
ISO9001-ZH
CE CIBG 1
CE CIBG 2
CIBG-CE for COVID-19 Antigen Test Cassette 1
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette 2
ISO13485

Процес на производот

1.Prepare

1.Подгответе се

1.Prepare

2.Покривка

1.Prepare

3.Крст мембрана

1.Prepare

4. Исечете лента

1.Prepare

5.Склопување

1.Prepare

6.Спакувајте ги торбичките

1.Prepare

7. Запечатете ги торбичките

1.Prepare

8. Спакувајте ја кутијата

1.Prepare

9. Куќиште

Exhibition Information (6)

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја