Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

Bashkëpunimin e bioteknologjisë Hangzhou Testsea., LTD.është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, e vendosur në Hangzhou. Testsea ka shumë studiues dhe punonjës që janë diplomuar në universitetin Zhejiang dhe jashtë saj. Testsea është e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e lëndëve të para për diagnostikimin mjekësor dhe testimin e sigurisë ushqimore. ne kemi aplikuar për 28 lloje të patentave të cilat mbulojnë diagnozën mjekësore, testimin e shpejtë të sigurisë ushqimore, imunoanalizimin enzimatik të ushqimit dhe përgatitjen e re enzimatike. Testsea ofron zgjidhje perfekte të lëndëve të para për institucionet kërkimore shkencore, ndërmarrjet, institutet kërkimore dhe institucione të tjera në mbarë botën. Sipërfaqja totale e biznesit Testsea është më shumë se 2,000 metra katrorë, duke përfshirë 400 metra katrorë punëtori të pastrimit të nivelit 100,000 GMP, kompania jonë po ndjek me përpikëri funksionimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO13485 dhe ISO9001 me kërkime, prodhim, kontroll të cilësisë, financa, shitje vendase dhe ndërkombëtare. shitjet etj. Produktet tona janë pranuar mirë nga shumë përdorues brenda dhe jashtë vendit. Përveç kësaj, ne krijojmë një marrëdhënie të mirë biznesi me shumë universitete vendase dhe ndërmarrje të prodhimit diagnostikues in vitro, madje edhe me Azinë Juglindore, Evropën, Afrikën, Amerikën Latine dhe vende të tjera.
Testsea ka një ekip kërkimi dhe zhvillimi të udhëhequr nga mjekë dhe mjeshtër me punëtorë profesionistë dhe pajisje të mirë-pajisjeve. Kapaciteti prodhues i antigjenit rekombinant ka arritur në 18 g/muaj.
Testsea ndjek konceptin "integritet, cilësi, përgjegjësi" dhe respekton cilësinë, qëllimin për t'i shërbyer shoqërisë dhe vazhdimisht zhvillon me përpjekje materiale të reja diagnostikuese me cilësi të lartë.

1

Testi i shpejtë diagnostikues për fertilitetin, sëmundjet infektive, barnat e abuzimit dhe veterinarin.
 Testet diagnostike të shpejta (RDT) janë një lloj diagnostikimi në pikën e kujdesit, që do të thotë se këto analiza synojnë të ofrojnë rezultate diagnostikuese lehtësisht dhe menjëherë për pacientin, ndërsa është ende në institucionin shëndetësor, vendin e shqyrtimit ose ofruesin tjetër të kujdesit shëndetësor. Marrja e diagnozës në pikën e kujdesit redukton nevojën për vizita të shumta për të marrë rezultate diagnostikuese, duke përmirësuar kështu specifikën e diagnozës dhe shanset që pacienti të marrë trajtim, duke reduktuar varësinë nga trajtimi i supozuar dhe duke reduktuar rrezikun që pacienti të sëmuret më parë. bëhet një diagnozë e saktë. Testet e shpejta përdoren në një sërë mjedisesh të kujdesit - nga shtëpitë në klinikat e kujdesit parësor ose dhomat e urgjencës - dhe shumë prej tyre kërkojnë pak ose aspak pajisje laboratorike ose trajnim mjekësor.

Informacioni i ekspozitës

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us

Exhibition Information (6)

Exhibition Information (6)

about us1

Certifikatë Nderi

MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette-2
ISO9001-EN
ISO9001-ZH
CE-CIBG-1
CE CIBG-2
CIBG-CE-for-COVID-19-Antigen-Test-Cassette-1
MHRA for COVID-19 Antigen Test Cassette-2
ISO13485

Procesi i produktit

1.Prepare

1. Përgatitni

1.Prepare

2.Mbulesa

1.Prepare

3.Membrana kryq

1.Prepare

4.Rrip i prerë

1.Prepare

5.Mbledhja

1.Prepare

6. Paketoni qeset

1.Prepare

7. Mbyllni qeset

1.Prepare

8. Paketoni kutinë

1.Prepare

9.Kafe

Exhibition Information (6)

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë