Shfaqja e ekipit

Ekipi i R&D

Studiuesit tanë ishin përgjegjës për zhvillimin e produkteve të reja dhe teknologjisë duke përfshirë përmirësimin e produktit.

Projekti R&D përbëhet nga diagnoza imunologjike, diagnoza biologjike, diagnoza molekulare, diagnoza të tjera in vitro.Ata po përpiqen të rrisin cilësinë, ndjeshmërinë dhe specifikën e produkteve dhe të kënaqin nevojat e klientëve.

 • Diagnostikimi i imunologjisë

  Diagnostikimi i imunologjisë

 • diagnostike biokimike

  diagnostike biokimike

 • Diagnostikimi molekular

  Diagnostikimi molekular

 • zhvillimin e produktit të ri

  zhvillimin e produktit të ri

Ekipi i prodhimit

Kompania ka një sipërfaqe biznesi prej më shumë se 56,000 metra katrorë, duke përfshirë një punëtori të pastrimit të klasës 100,000 GMP prej 8,000 metrash katrorë, të gjitha që funksionojnë në përputhje të plotë me sistemet e menaxhimit të cilësisë ISO13485 dhe ISO9001.

Mënyra plotësisht e automatizuar e prodhimit të linjës së montimit, me inspektimin në kohë reale të proceseve të shumta, siguron cilësi të qëndrueshme të produktit dhe rrit më tej kapacitetin dhe efikasitetin e prodhimit.

 • 00Përgatitja e zgjidhjes
 • 02spërkatje
 • 04Konjugimi
 • 06Prerje & L aminim
 • 08montimi
 • 010magazinimin
 • 00Përgatitja e zgjidhjes
  Përgatitja e zgjidhjes
 • 02spërkatje
  spërkatje
 • 04Konjugimi
  Konjugimi
 • 06Prerje & L aminim
  Prerje & L aminim
 • 08montimi
  montimi
 • 010magazinimin
  magazinimin

Shitjet jashtë shtetit

 • 2000+
  klientët
 • 100+
  vende
 • 50+
  vendet e regjistruara
shitje globale

paketim dhe transport

paketë
aeroplan transporti

Pse na zgjodhet ne

 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  Testsea ka vënë gjithmonë cilësinë në vend të parë me sistemin e rreptë të kontrollit të cilësisë
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  Testsea ka përfunduar Sistemin e Kërkimit dhe Zhvillimit të Prodhimit me Akademinë Kineze të Shkencave dhe Universitetin Zhejiang
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  CE&TGA&ISO
  9001&ISO13485
  certifikatat
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  Testsea ka portofol të suksesshëm të produkteve: 8 seri produktesh me 1000+ varietete
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  Furnizimi i drejtpërdrejtë i fabrikës Prodhues profesional
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  2000+ klientë globalë
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  OEM, ODM dhe Customized janë në dispozicion
 • Pse na zgjodhet ne Pse na zgjodhet ne
  Shërbim pas shitjes i shpejtë dhe profesional

Shërbimi ynë

prodhim_shërbimi

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni