20220620174646
7`Z`(N23WRK2H)AF@56WM)D
bannersca
banderolë02
banderola2
banderola1
12
Mbrojtja e jetëve me zgjidhjet tona diagnostike dhe parandaluese

Prodhimi Global i Kujdesit Shëndetësor

Mbrojtja e jetëve me zgjidhjet tona diagnostike dhe parandaluese

Një jetë e shëndetshme, pa sëmundje, është një dëshirë e kahershme në shoqëri.Të udhëhequr nga parimet bazë të kujdesit të jetës dhe shëndetit për të gjithë njerëzit, Testsea i është përkushtuar kërkimit, zhvillimit dhe përmirësimit të cilësisë së industrisë së diagnostikimit mjekësor.Nëpërmjet zhvillimit të teknologjisë së diagnostikimit, Testsea ka komercializuar me sukses produkte me cilësi të jashtëzakonshme për të luftuar koronavirusin dhe sëmundjet e tjera që përbëjnë një kërcënim serioz për shëndetin në të gjithë globin.
Mësoni më shumë +
Teknologjitë tona

Teknologjitë tona

Platforma më e zhvilluar e teknologjisë - platforma e zbulimit imunologjik, platforma e zbulimit të biologjisë molekulare, platforma e inspektimit të fletës bazë të proteinave - Lehtë për t'u përdorur, nuk kërkohet pajisje për të përpunuar mostrën ose për të lexuar rezultatin - Gamë e gjerë aplikimi, duke përfshirë zbulimin e sëmundjeve infektive, drogën e abuzimit ...etj
Mësoni më shumë +
Testsealabs Testi i Antigjenit COVID-19

Testsealabs Testi i Antigjenit COVID-19

Që nga fundi i vitit 2019, bota po lufton pandeminë e paprecedentë globale COVID-19 të shkaktuar nga SARS-CoV-2.Testsea zhvillon me sukses testin e antigjenit Covid-19 për të përshpejtuar kontrollin e Covid-19.Testsealabs testi i antigjenit Covid-19
Mësoni më shumë +

- Komplete testimi të miratuara ndërkombëtarisht (marka e miratuar CE 1434, është e listuar në Bashkimin Evropian: Lista e zakonshme e testeve të shpejta të antigjenit COVID-19 dhe është miratuar nga Administratat Australiane të Mallrave Terapeutike...etj)
- Testimi i shpejtë për masat (testet janë një nga mënyrat më të thjeshta, më të shpejta dhe me kosto efektive për të testuar veten për COVID-19. Ato rekomandohen gjithashtu nga qeveritë dhe autoritetet si një mënyrë për të testuar në masë popullatat. )
- Qëndroni të sigurt dhe mbani larg COVID-in (testet tona janë një zgjidhje e mirë për pikën e kujdesit dhe vetë-testimin në shtëpi, testet gjithashtu mund të zbulojnë variante të shumta të COVID-19 si Alpha, Beta, Gamma, Kappa, Mu, Delta, dhe Omicron.)
) ;">
Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Mësoni më shumë +

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni